Laatste kans om je aan te melden voor hét GlastuinbouwEvent van het jaar

Op woensdag 29 november aanstaande is het zover, dan wordt het jaarlijkse GlastuinbouwEvent van LTO Glaskracht Nederland weer gehouden. Heeft u zich al aangemeld? Doe het nog snel en praat mee over de toekomst van de glastuinbouw, de kansen, bedreigingen, uitdagingen en mogelijkheden!

Het thema van GlastuinbouwEvent 2017 is Voorwaarts Mars - Hoe ziet uw bedrijf er over twintig jaar uit? Denkt u dat u over 20 jaar een klimaatneutrale kas heeft? Teelt u dan nagenoeg zonder emissies en vrij van residuen? Heeft u een gesloten waterkringloop en is hergebruik van water voor u vanzelfsprekend? Bent u een aantrekkelijke werkgever voor hoogopgeleid personeel en waar automatisering en robotisering het productiewerk hebben overgenomen?

Met Voorwaarts Mars stellen we onze ‘license to produce’ voor de toekomst zeker. Een beweging waarin welke ondernemer zijn eigen stappen bepaalt.

Kom naar het GlastuinbouwEvent en ga met elkaar in gesprek gaan over die te nemen stappen en wat u dat oplevert.

Programma
We hebben zeer interessante sprekers, zoals Erik Zevenbergen, directeur van Diergaarde Blijdorp. Hij vertelt over de verduurzaming van de dierentuin en de parallellen die hij ziet met de glastuinbouwsector. Ook gaan we dieper in op het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met als spreker Maria van der Heijden van MVO Nederland. Natuurlijk is ook onze eigen Sjaak van der Tak, de kersverse voorzitter van LTO Glaskracht Nederland, erbij. Het zal zeer zeker geen saaie middag worden!

Aan alles is gedacht: hapjes, drankjes, een gratis bezoek aan de dierentuin, met bijvoorbeeld de tropische Amazonica-vlinderkas, de spectaculaire haaienzaal waar normaal gesproken geen bezoekers mogen komen, een sterk inhoudelijk programma en natuurlijk uzelf. Wat is er leuker dan met uw collega tuinders bij te praten en het te hebben over zaken die er echt toe doen. Hoe u uw bedrijf de toekomst in loodst om het op termijn weer door te kunnen geven aan de volgende generatie bijvoorbeeld.

Het enige dat wij van u nodig hebben, is uw aanmelding. Doe het snel, want het is zo woensdag 29 november. Tot binnenkort!

Meer informatie over GlastuinbouwEvent 2017 vindt u hier.

Glastuinbouw Nederland - © 2024