Meedenken over duurzaamheid en innovatie met de Horti Academy

De Horti Academy zoekt tuinbouwbedrijven die willen meedenken over duurzame ontwikkeling, innovatie, leiderschap én de groei naar een duurzaam businessmodel. De Horti Academy is de partner voor werken, leren en innoveren in Greenport West-Holland

Een bedrijf kan niet zonder strategie en een koers hoe het bedrijf omgaat met ontwikkelingen, zoals digitalisering, circulair ondernemen, de energietransitie en de wateropgave. Deze ontwikkelingen hebben ook gevolgen voor (nieuwe) medewerkers op het bedrijf. Misschien komen er nieuwe functie-rollen. De Horti Academy helpt ondernemers, HR-professionals en medewerkers hierin inzicht te krijgen. Continu (een leven lang) ontwikkelen is belangrijk om medewerkers duurzaam inzetbaar en bedrijven toekomstbestendig te houden.

De Horti Academy werkt in opdracht van bedrijven in het glastuinbouwcluster, van toelevering, teelt tot en met logistiek en afzet. Partners van de Horti Academy zijn Kasgroeit, Glastuinbouw Nederland, Lentiz | Cursus & Consult, Horti Heroes en Inholland Academy. De Horti Academy is voor iedereen bereikbaar: zowel online als in het World Horti Center.

Meer weten?
Wil je als opdrachtgever richting geven aan of reflecteren op het werk van de Horti Academy, neem dan vrijblijvend contact op met Jacqueline Kroon van Glastuinbouw Nederland (jkroon@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, 06 215 174 86) of Walter de Waal van de Horti Academy (wdwaal@spam-protectlentiz.nl, 06 520 279 12).

Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland - © 2024