Schuilt er in jouw team ook een Hybride Docent?

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat het onderwijs goed is afgestemd op de beroepspraktijk. Veel kans dat een deel van de oplossing bij jou op het bedrijf werkt. Greenport Horti Campus start een Training Hybride Docent om ervaren medewerkers die daar interesse in hebben te scholen voor onderwijsactiviteiten in de praktijk of in een schoolomgeving.

Meerwaarde voor het bedrijf
Zo'n nieuwe (neven)taak is een mooie manier om 55-plussers duurzaam inzetbaar te houden, maar ook om andere medewerkers de gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen en zo te behouden voor het bedrijf. Na een kort trainingstraject kunnen deelnemers hun waardevolle ervaring met veel plezier inzetten om stagiaires en nieuwe medewerkers te begeleiden of gastlessen te geven in het onderwijs. Alle kennis en ervaring die ze opdoen als docent of praktijkbegeleider, stroomt weer door binnen het bedrijf. Bovendien is het hybride docentschap natuurljk dé manier om talentvolle studenten te scouten voor een stage, afstudeerproject òf baan.

Meer informatie en aanmelden
Bij voldoende animo gaat de training begin/medio november van start. Inschrijving staat open voor alle leden van Glastuinbouw Nederland. De kosten bedragen € 1.500 p.p. Voor leden uit Zuid-Holland is deelname gratis, omdat deze wordt bekostigd uit het Katapult Groeifonds. Leden buiten Zuid-Holland kunnen via fonds Colland Arbeidsmarkt 50% van de kosten vergoed krijgen.

Meer weten over de duur en opzet van de training? Kom dan 3 oktober (14.00-16.30 uur) naar de voorlichtingsbijeenkomst in het Horti Science Park in Bleiswijk. Meer informatie of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Kim Zuijderwijk, cursus-consult@spam-protectlentiz.nl, 088 338 22 83.

Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland - © 2024