Uitzendkrachten werken veilig: word ambassadeur en laat zien hoe het bij jou werkt!

Ga jij voor een bedrijf waar iedereen veilig werkt? Dus ook de uitzendkrachten? Sluit je dan aan bij het initiatief Uitzendkrachten werken veilig. En deel met jouw branchegenoten hoe jij het aanpakt.

Iedereen in de land- en tuinbouw moet veilig en gezond kunnen werken. Uitzendkrachten of internationale werknemers vormen hierop geen uitzondering. Dáárom hebben wij als Glastuinbouw Nederland onze handtekening onder de intentieverklaring ‘Uitzendkrachten werken veilig’ gezet. Het project ‘Uitzendkrachten werken veilig’ is een initiatief van Doorzaam, Stigas, LTO Nederland, FNV en Glastuinbouw Nederland.

Vind jij veilig werken belangrijk? Word ambassadeur!
Naast de vijf ondertekenaars wordt het project gesteund door ambassadeurs. Dit zijn ondernemers (of uitzendorganisaties) die het veilig werken van (internationale) uitzendkrachten ondersteunen en uitdragen.

Zo laat je als bedrijf zien dat je:

  • zorgt voor goede werkomstandigheden, ook voor uitzendkrachten;
  • extra aandacht besteedt aan communicatie met anderstaligen;
  • regelmatig overlegt met de uitzendorganisatie over werkomstandigheden en verbeterpunten.

Aan de slag
Sta en ga jij voor een bedrijf waar iedereen veilig werkt? Ook je uitzendkrachten? Sluit je dan aan als ambassadeur bij dit project. Je deelt dan jouw activiteiten voor een gezonde en veilige werkomgeving voor jouw uitzendkrachten met je branchegenoten in de sector. Hoe meer bedrijven meedoen, hoe krachtiger de boodschap!

Laat zien hoe het bij jou werkt!

Aanmelden als ambassadeur gaat heel eenvoudig via deze link. Na aanmelding nemen we contact op om jouw activiteiten en logo op de website te vermelden. Zo delen we jouw ervaring met andere bedrijven in de branche.

Meer informatie en aanmelden.

Glastuinbouw Nederland - © 2024