Vivien Zweekhorst aan de slag als Netwerkcoördinator

Vivien Zweekhorst werkt sinds 1 september als Netwerkcoördinator bij Glastuinbouw Nederland voor verschillende gewasgroepen. Vivien maakte als stagiare bij Bloemenbureau Holland bij toeval kennis met de tuinbouw. Dat beviel zo goed, dat ze hierna nog 13 jaar bij Bloemenbureau Holland bleef en haar carrière in de tuinbouw voortzette.

Bij Bloemenbureau Holland was ze, in haar rol als projectleider voor productspecifieke promoties, ook betrokken bij de collectieve orchideeënpromotie. Hierna vervolgde Vivien haar carrière bij Royal FloraHolland. Vervolgens was zij werkzaam voor twee verschillende orchideeënkwekers.

“In mijn rol van netwerkcoördinator bij Glastuinbouw Nederland ga ik me bezig houden met kennisontwikkeling en –uitwisseling voor verschillende gewasgroepen. Ook in deze rol zal ik nauw samenwerken met verschillende kwekersgroepen. Dat is toch echt waar mijn hart ligt. Samen met ondernemers, werken aan innovatie op het gebied van onder andere plantgezondheid en energie. Een andere tak van sport dan marketingcommunicatie, maar dat vind ik juist een leuke uitdaging. De uitbreiding van mijn netwerk, zie ik daarbij als enorme plus,”

Vivien Zweekhorst

Glastuinbouw Nederland - © 2024