Waterbijeenkomsten tijdens Tuinbouwrelatiedagen Venray

De Tuinbouwrelatiedagen in Venray van 28 t/m 30 november 2017 zijn een mooie gelegenheid om als tuinder kennis op te doen. LTO Glaskracht Nederland organiseert samen met LLTB vakgroep tuinbouw bedekte teelten, Waterschap Limburg en de beursorganisatie voorafgaand aan de beurs twee informatiebijeenkomsten over de aanstaande waterzuiveringswet.

De waterzuiveringsplicht per 1 januari 2018 komt steeds dichterbij. Veel ondernemers lopen bij het uitwerken van de eigen oplossingsrichting tegen vraagstukken aan. Twee inhoudelijke bijeenkomsten kunnen u helpen weloverwogen beslissingen te nemen voor uw bedrijf:

Waterbijeenkomst grondteelt
De waterbijeenkomst op dinsdag 28 november staat volledig in het teken van de waterzuiveringsplicht voor grondtelers, combinatiebedrijven en (kleinere) teelten los van de ondergrond. Hierbij wordt ingegaan op de werkwijze aantonen nul-lozing, zorgplicht bodemlozing en handhaving specifieke situaties grondteelten en (combinatie)bedrijven met teelten los van de ondergrond. Klik <link agenda detail van themabijeenkomst-water-grondteelt>hier voor het volledige programma en om u aan te melden.

Waterbijeenkomst substraatteelt
De waterbijeenkomst op donderdag 30 november staat volledig in het teken van de waterzuiveringsplicht voor substraattelers. De focus van deze bijeenkomst zal liggen op BZG-zuiveringstechnieken, aanpak aantonen nul-lozing en handhavingszaken substraatteelten. Klik <link agenda detail van themabijeenkomst-water-substraatteelt-1>hier voor het volledige programma en om u aan te melden.

Glastuinbouw Nederland - © 2024